Työpaikka


 
Jätä avoin hakemus
RakennussiivoojiaHaemme Uudenmaan alueella toimiville asiakkaillemme reippaita rakennussiivoojia erilaisiin rakennustyömaakohteisiin.


Etsimämme henkilöt ovat fyysistä työtä pelkäämättömiä, tottuneet keskiraskaaseen tai jopa raskaaseen työhön sekä ovat tarkkoja työn lopputuloksesta.

Työtehtävien luonteen vuoksi toivomme hakijoilta ahkeruutta, oma-aloitteisuutta, hyvää fyysistä kuntoa sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi hakijoilla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä sujuva suomenkielen taito. Koulutus ja kokemus alalta katsotaan eduksi! Oman auton käyttömahdollisuus suositeltavaa, mutta ei ole välttämätön.

Hakijoille tarjoamme:
Työvaatteet ja tehtävän edellyttämät suojavälineet
Vaihtuvan työympäristön rakennusalan kärkipaikalla

Etsimämme rakennussiivoojat ovat valmiita joko pidempiin projektiluontoisiin kohteisiin että lyhytaikaisiin keikkaluonteisiin kohteisiin. Keikkaluontoisesta tehtävästä sinulla on mahdollisuus saada palkka joka perjantai.

Mikäli olet etsimämme henkilö, otathan yhteyttä määräaikaan mennessä, sillä työt alkavat nopealla aikataululla!

Huomaathan, että hakijoita haastatellaan myös hakuaikana ja usein tekijä palkataan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Muut avoinna olevat rakennusalan työpaikat löydät osoitteesta www.raksalle.fi

HR Yhtiöt Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta www.hpl.fi.


Lähetä hakemus!