Työpaikka


 
Jätä avoin hakemus
Huoltopalveluiden TiiminvetäjäHaemme ulkoporealtaiden maahantuontiin ja jälleenmyyntiin erikoistuneelle asiakkaallemme Huoltopalveluiden Tiiminvetäjää. Työ on vakituinen ja kokoaikainen, valittava henkilö työllistyy suoraan asiakasyritykseen.

Etsimämme osaaja voi olla taustaltaan esimerkiksi sähkö- tai automaatioasentaja. Huoltotöiden tiiminvetäjän tehtävänkuvaan kuuluvat mm. asiakkaiden huoltotilausten koordinointi, huoltotiimin lähiesimiesvastuu, varaosien tilaukset sopimustoimittajilta sekä huollon työtehtäviin osallistuminen.

Tehtävässä menestyminen vaatii teknisen huoltotyön ammattiosaamisen lisäksi luontaista halua esimiesvastuuseen, organisointitaitoja, suunnitelmallisuutta sekä ratkaisukeskeistä asiakaspalveluasennetta. Varaosatilauksien hoitoa ajatellen englannin kielen osaamisesta on etua. Sujuva suomen kielen taito ja ajokortti ovat edellytyksiä työllistymiseen.

Jos kiinnostuit tehtävästä, voit lähettää hakemuksesi linkin kautta tai kysyä lisätietoja numerosta 045 117 2373. Huomioithan että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä.


Lähetä hakemus!