Työpaikka


 
Jätä avoin hakemus
LiiketoimintapäällikköHaemme Liiketoimintapäällikköä asuinkiinteistöjen huoltotarpeiden ennakkokartoituksiin erikoistuvalle yritykselle. Yritys on vasta hiljattain perustettu, rahoituspohja on vakaa ja potentiaalinen asiakasverkosto valmiina.

Etsimme liiketoiminnan rakentajaa joka omaa kaupallisen ja laaja-alaisen ajattelutavan, henkilöä joka on tottunut kommunikoimaan taloyhtiöiden ja isännöitsijätoimistojen kanssa. Etsimämme osaaja omaa paloa uuden konseptin luomiseen, on kaupallisesti kouluttautunut, organisointikykyinen ja myyntihenkinen. Kiinteistöalan tuntemus on edellytys tehtävässä menestymisen kannalta. Emme etsi toimistossa istuvaa päällikköä, vaan yrittäjähenkistä tekijää, joka asiakasverkoston kontaktoinnin ja palveluiden myymisen lisäksi on motivoitunut kartoittamaan asiakkaiden kohteita aluksi itsenäisesti ja ajan kanssa rakentamaan tiimin itselleen. Kiinteistökartoituksien suorittamista ajatellen tehtävään annetaan kattava perehdytys.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Huomioithan että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme position heti sopivan osaajan löydyttyä. Lisätietoja puhelimitse numerosta 045 1172373 tai meilitse senni.tossavainen@hryhtiot.fi.Lähetä hakemus!