Työpaikka


 
Jätä avoin hakemus
Henkilönostinasentaja, VantaaHaemme Pekkaniska Oy:lle ammattiatoista asentajaa henkilönostimien huolto- ja asennustehtäviin asiakkaan Vantaan toimipisteeseen. Asiakkaamme on yksi suurimpia toimijoita henkilönostimien alalla, valittu työntekijä työllistyy suoraan yrityksen palvelukseen.

Tehtävään soveltuva koulutus on esimerkiksi auto- tai raskaskoneasentaja, myös sähköalan koulutus voi olla sopiva.

Muut vaatimukset: useamman vuoden asentaja kokemus koneista, joissa on hydrauliikkaa, henkilönostin tuntemus ja henkilönostinkatsastusoikeudet luetaan eduksi. Kyky lukea sähkö-, hydrauliikka- ja varaosakuvia välttämätön. Manuaalit ovat pääsääntöisesti englanninkielisiä, joten englannin kielen taso, jolla pärjää manuaalien kanssa vaaditaan. Suomen kielen taito ja B- ajokortti ovat edellytys tehtävän suorittamiseen.


Henkilönostimiin annetaan perehdytys ja myöhemmin koulutusta valmistajien pitämillä täydennyskoulutuksilla. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita itsellesi suoraan haastatteluaika numerosta 045 1172373.Lähetä hakemus!