Työpaikka


 
Jätä avoin hakemus
SijoitusneuvojaHaemme nyt Vantaan toimipisteeseen Sijoitusneuvojaa rahoitusalan vakavaraiselle suomalaiselle sijoituspalveluyhtiölle.

Tehtäviisi kuuluvat sijoitusratkaisujen esittely sekä myyminen uusille ja olemassa oleville asiakkaille. Etsimme osaajaa, jolla on kiinnostusta rahoitus- ja sijoitusalaa kohtaan, ymmärrystä sekä osaamista laadukkaan ja henkilökohtaisen asiakaspalvelun tarjoamisesta. Tehtävään valittava henkilö työskentelee yrittäjänä. Voit olla alan vaihtaja tai yrittäjyyttä harkitseva alan kokenut osaaja, tämä on mahdollisuutesi aloittaa ura ilman alkuinvestointeja ison konsernin osaamisen ja tuen siivittelemänä.

Tehtävässä menestyminen vaatii itseohjautuvaa työskentelytapaa, tuloksen teon nälkää sekä vastuunottokykyä. Tehtävään valittavalle henkilölle tarjotaan konsernin puolesta kattava perehdytys tehtävään sekä takuupalkka perehdytysjaksolle. Alan kokemus ja kaupallinen koulutus tuovat huomattavaa etua tehtävään valinnassa. Sijoituspalvelututkinto (APV1) katsotaan eduksi, sijoitusneuvojan tutkinto (APV2) tulee suorittaa työn ohessa.

Jos olet valmis tarttumaan haasteeseen ja koet olevasi etsimämme henkilö, lähetäthän hakemuksesi viipymättä oheisen linkin kautta, lisätietoja tehtävää koskien voi tiedustella numerosta 045 117 2373.Lähetä hakemus!