Työpaikka


 
Jätä avoin hakemus
Rakennustyöntekijöitä, HelsinkiHaemme korjausrakentamiseen sekä sisäilmaremontointiin erikoistuneelle asiakkaallemme rakennusalan ammattilaisia tammikuussa 2019 alkavaan saneerausprojektiin. Työsuhde alkaa henkilöstövuokraus- toimeksiantona, projektin jälkeen osaajilla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan palvelukseen.

Etsimme rakennusalan tutkinnon suorittaneita, vähintään parin vuoden työkokemuksen omaavia osaajia. Asiakkaamme palveluvalikoimaan kuuluvat myös uudis- ja korjausrakentamisen P1-puhtausluokan työvaiheiden konsultointi ja toteutus, joten laadukas työnjälki sekä siistit henkilökohtaiset työskentelytavat ovat edellytys työllistymiseen. Positiivinen ja oppimisenhaluinen asenne sekä tahto töiden tekemiseen ratkaisee. Rakennusalan koulutuksen lisäksi työturvallisuuskortti sekä sujuva suomen kielen taito ovat työllistymisen edellytyksiä.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Huomioithan että valitsemme työntekijät heti sopivien osaajien löydyttyä. Lisätiedot puhelimitse Senni Tossavaiselta, 045 1172373 tai meilitse senni.tossavainen@hryhtiot.fi.

Toimeksiannossa on käytössä Hetipalkka-malli. Hetipalkka on HR Yhtiöt Oy:n tarjoama palvelu, jossa työntekijä saa palkan nopeutetussa aikataulussa. Palkkapäivä on halutessasi joka perjantai!


Lähetä hakemus!