Työpaikka


 
Jätä avoin hakemus
Vastaava Työnjohtaja, Arina Trio OyEtsimme Vastaavaa Työnjohtajaa asiakkaallemme Arina Trio Oy:lle. Asiakkaamme on erikoiskohteiden uudis- ja saneerausrakentamisen asiantuntija. Julkishallinnon kiinteistöt, sairaalat ja maanalaiset tilat ovat heidän ydinosaamista.

Etsimme osaajaa, joka on koulutustaustaltaan rakennusmestari tai rakennusinsinööri. Olet työskennellyt vastaavan työnjohtajan tehtävissä ja sinulla on tehtävään edellyttävä pätevyys sekä on hyvät referenssit aikaisemmista projekteista.

Etsimme vastuunottokykyistä ammattilaista, jolla on kyky hallita laajoja kokonaisuuksia sekä valvoa että johtaa laadullisesti toisten työskentelyä työturvallisuus huomioiden. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja olet työskentelyssäsi myös kustannustehokas. Toivomme hakijoilta muutaman vuoden vastaavan työnjohtajan työkokemustaustaa uudis- tai saneerauskohteista. Asiakkaamme työkohteet painottuvat erikoiskohteiden ja mm. julkishallinnon toimitilojen saneeraus- ja uudisrakennusprojekteihin.

Jos olet kiinnostunut työllistymään yrittäjäpohjaisen johdon omaavaan vakavaraiseen suomalaiseen yritykseen, lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lisätiedot puhelimitse Senni Tossavaiselta, 045 1172373 tai meilitse senni.tossavainen@hryhtiot.fi.Lähetä hakemus!