Työpaikka


 
Jätä avoin hakemus
Viemärikuvaaja, HelsinkiHaemme Viemärikuvaajaa ympäristöhuollon palveluihin erikoistuneelle asiakkaallemme Helsinkiin. Päätehtävänä on kiinteistöjen viemäriputkien kartoitus kuvaamalla. Tehtävään annetaan kattava perehdytys.

Toivomme hakijalta:
- reipasta työasennetta
- hyvää fyysistä kuntoa
- B-ajokorttia
- tiimityöskentelytaitoa
- työturvallisuuskorttia
- suomen kielen taitoa


Katsomme eduksi putki-ja kiinteistötekniikan tuntemuksen sekä putkiasentajan koulutuksen ja työkokemuksen. Työt alkavat henkilöstövuokraus toimeksiantona, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä suoraan yrityksen palvelukseen. Jos kiinnostuit tehtävästä, niin lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja Senni Tossavaiselta numerosta 045 1172373.

Toimeksiannossa on käytössä Hetipalkka-malli. Hetipalkka on HR Yhtiöt Oy:n tarjoama palvelu, jossa työntekijä saa palkan nopeutetussa aikataulussa. Palkkapäivä on halutessasi joka perjantai!

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää www.hryhtiot.fi


Lähetä hakemus!