Työpaikka


 
Jätä avoin hakemus
Varasto- /tuotantotyöntekijä, MäntsäläEtsimme asiakkaallemme MOTIVOITUNUTTA VARASTO- /TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ Mäntsälään.

Asiakasyrityksemme on Uudenmaan alueella toimiva metallialan yritys, joka toimii vankalla, yli 40-vuoden kokemuksella. Päätuotteinaan heillä ovat erilaiset vaunut. Asiakkaamme toimii yhteistyössä alan johtavien toimijoiden kanssa Suomessa sekä ulkomailla aina suunnitteluvaiheesta tuotekokonaisuuksien loppuvalmistukseen saakka.

Työtehtävä on monipuolinen tuotannon ja varaston hallinnan työtehtävä, johon sisältyy asiakastilausten vastaanottaminen, osien tilaaminen, vaunujen kasaaminen ja pakkaaminen sekä lähettäminen. Tuotannon puolella työtehtäviin liittyävät erilaiset metallityöt.

Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta kokonaisuuksien hallinnasta ja töiden organisoinnista. Nautit monipuolisesta käytännön työstä ja käsillä tekemisestä sekä uuden oppimisesta.

Edellytämme sinulta trukilla ajokokemusta ja hyvää suomen kielen taitoa. Logistiikka tai metalli alan tutkinto ei ole välttämättömyys vaan reipas asenne ja oma-aloitteinen ote työhön. Työhön ja työvaiheisiin opastetaan ja perehdytetään.

Tarjoamme työntekijälle kehittävän työympäristön ja päivätyön liukuvalla työajalla. Työ on kokoaikainen ja vakituinen. Työ alkaa vuokratyösuhteella.

Kiinnostuitko? Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anniina Kivimäki anniina.kivimaki@hryhtiot.fi, 040 173 1213

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Avainsanat: Varastotyöntekijä, kokoonpanija, tuotantotyöntekijä, kokoonapano, metalliala, hitsaus,

Lähetä hakemus!