Yksilöllisesti räätälöiden

Henkilöstöpalvelut

Asiakkaamme tyytyväisyys on toimintamme kulmakiviä. Olemme joustava ja asiakaslähtöinen kumppani henkilöstön resursointiin liittyvissä asioissa. Teemme kaikkemme, jotta omalta osaltamme voimme olla mukana tukemassa toimintaanne ja kehitystänne. Palvelemme teitä liittyen ulkoisen työvoiman käyttöön, rekrytointiin ja erilaisiin työelämän konsultointeihin.

Palvelumme

Asiakkaamme tyytyväisyys on toimintamme kulmakiviä. Olemme joustava ja asiakaslähtöinen kumppani henkilöstön resursointiin liittyvissä asioissa. Teemme kaikkemme, jotta omalta osaltamme voimme olla mukana tukemassa toimintaanne ja kehitystänne. Palvelemme teitä liittyen ulkoisen työvoiman käyttöön, rekrytointiin ja erilaisiin työelämän konsultointeihin. Työvoiman ja kulujen seuranta onnistuu meillä sähköisen henkilöstöhallinnan järjestelmän kautta. Monipuolinen ja helppokäyttöinen henkilöstöpalvelualan yrityksille tehty järjestelmämme on pitkäaikaisen kehitystyömme tulos.

Rekrytointi

Monipuoliset rekrytointipalvelut,
vuosittain satojen rekrytointien
kokemuksella.

Henkilöstövuokraus

Työvoimatarpeiden tilapäinen tasaaminen mm. sijaisuuksissa ja ruuhkahuipuissa.

Asiakkuudet

Asiakaskuntamme muodostuu kotimaisista ja kansainvälisesti toimivista erikokoisista yrityksistä. Ymmärrämme hyvin erilaisia tarpeita ja välitämme työntekijöitä niin pitkäaikaisiin projekteihin ja sijaisuuksiin kuin keikkatöihinkin. Meidän kauttamme on mahdollista saada alan aloitteleva ammattilainen tai työelämässä jo kannuksensa ansainnut tekijä.

Yhteistyö kanssamme

Yhteistyömme perustana ovat kestävät ja henkilökohtaiset asiakassuhteet. Koko asiakassuhteen ajan yhteydenpito tapahtuu oman henkilökohtaisen yhteyshenkilönne kanssa. Yhteystietomme löydätte: