Me ratkaisemme

Profiilivahti rekrytoinnin apunasi

Haluamme mahdollistaa asiakkaillemme helpon ja nopean tavan löytää uusia työntekijöitä.

Profiilivahti

Profiilivahtimme auttaa yrityksiä löytämään sopivat tekijät, ilman turhia palavereita. Uuden tiimiläisen tai työntekijän löytäminen voi olla ajankohtaista ja akuuttia tai rekrytointipäätöstä vielä pohditaan. Profiilivahdin voi asettaa päälle etsimään sopivia kandidaatteja ja päätöksiä voi tehdä vasta myöhemmin. Testaa rekrytoinnin parasta kumppania!

Luo ilmainen Profiilivahti

Älä turhaan odota, luo ilmanen Profiilivahti ja löydä sinun kriteereihisi sopivia tekijöitä vaivattomasti!

Helppo ja nopea

Profiilin tekeminen on nopeaa ja helppoa niin työnhakijana kuin yrityksenä. 

R

Uuden sukupolven alusta

Yhdellä hakemuksella voi hakea useampaa työpaikkaa kätevästi muutamalla painalluksella. 

Seuraa hakemusta

Pysy ajantasalla, missä mennään. Päivitä omaa tilaasi, nää muut merkinnät. Tiedä, mitä tapahtuu!

Monipuolisuus

Hakemukseen saa sisällytettyä työkokemuksen lisäksi kiinnostuksen kohteita ja erityistaitoja.

Luo oma yritysprofiili ja käynnistä Profiilivahti

Vaihe 1. Rekisteröidy palveluun

Aloita palvelun käyttö rekisteröitymällä. Samalle yritykselle voidaan luoda vain yksi tili, mutta tiliin saadaan liitettyä useampi toimihenkilö. Lue ja hyväksy palvelun käyttöehdot ja pääset jatkamaan. Saat sähköpostiisi vahvistuslinkin, käy hyväksymässä se. Tarkasta myös roskaposti ja spam-posti, mikäli et löydä viestiä Saapuneet-kansiosta. Kun täytät palveluun tietoja tai teet muutoksia, muista aina tallentaa muokkaukset sivun alareunasta.

Vaihe 2. Päivitä yritystiedot

Seuraavaksi pääset päivittämään lyhyesti lisätietoja yrityksestänne. Lisää myös logonne ja mahdollisuuksien mukaan myös taustakuva elävöittämään profiilianne!

Vaihe 3. Lisää Profiilivahti

Pääset nyt etsimään itsellesi potentiaalisia tulevaisuuden työkavereita. Klikkaa Profiilipankki ja aseta uusi Profiilivahti. Määritä ponnahdusikkunassa kriteerisi, valitse tietyt osaamiset ja taidot, mitä työpaikka vaatii. Valitse alhaalta AKTIIVINEN, jotta Profiilivahti käynnistyy.

Kun klikkaat tallenna, lähtee vahti automaattisesti etsimään olemassa olevasta profiilikannasta sekä kaikista uusista hakemuksista sopivia profiileja. Profiilivahdilla kestää noin 30 minuuttia aktivoitua. Saat kerran päivässä ilmoituksen sähköpostiin ja pääset selaamaan anonyymejä profiileja. Mikäli tässä vaiheessa haluat tehdä toimeksiannon, klikkaa uusi tilaus ja me soitamme sinulle.

Profiilivahdin aktivoiminen ei sido sinua mihinkään. Eli voit testailla rauhassa vahtia erilaisilla kriteereillä. Vahteja voi luoda niin monta, kuin tarve vaatii ja vahdin voi helposti klikata myös ei-aktiiviseksi.

Vaihe 4. Tee tilaus

Pystyt näppärästi suoraan Profiilivahdista tekemään tilauksen. Tilauksen voi myös tehdä omalta välilehdeltä. Tilausta pystyt myös seuraamaan palvelussamme helposti. Mikäli teet tilauksen suoraan palvelussamme, otamme sinuun vielä erikseen yhteyttä, jotta löydämme juuri oikeat tekijät teille!