HR-Yhtiöt

Yrityksenä

HR-Yhtiöllä on pitkä ja monipuolinen osaaminen henkilöstöpalvelualalta ja toimimme useilla eri toimialoilla.  Olemme osa Citywork-konsernia ja tarjoamme markkinointituntemusta valtakunnallisesti koko Suomessa.

HR-Yhtiöt yrityksenä

HR Yhtiöllä on pitkä ja monipuolinen osaaminen henkilöstöpalvelualalta ja toimimme useilla eri toimialoilla.  Tämä takaa oikeat tekijät oikeisiin kohteisiin tehokkaasti ja luotettavasti. Tarjoamme valtakunnallisesti nykyaikaisia henkilöstöratkaisuja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin.

 

Olemme osa Citywork -konsernia

Citywork on suomalaisessa omistuksessa ja perustettu vuonna 2006. Cityworkillä on yli 15 toimipistettä ympäri Suomea, joten pystymme tarjoamaan aina paikallista palvelua ja markkinatuntemusta.

Cityworkin liikevaihto oli vuonna 2019 noin 16,8 miljoonaa euroa. Citywork on kasvanut lähivuosina merkittävästi niin orgaanisesti kuin yritysostojenkin kautta. 2019 työntekijöitä konsernissa on noin 50.

Projektivoima

Projektivoima on rakennusalan henkilöstöpalveluihin ja alihankintaan erikoistunut luotettava kumppani, jolla on alalta vahva kokemus ja osaaminen.

Avustaja.fi

Avustaja.fi on Citywork Avustajapalveluiden tuottama henkilökohtaisen avun palvelu. Citywork Avustajapalveluissa on vuosien kokemus henkilökohtaisen avun palveluiden tarjoajana avustettaville ja kunnille.

Citywork Logistiikka- ja resursointiratkaisut

Logistiikan resursoinnin sekä ulkoistusten palveluratkaisut ammattitaidolla.