HR-Yhtiöt ovat saaneet uuden ilmeen, nettisivut sekä profiilipalvelun! Lue lisää, mikä kaikki on muuttunut ja mitä tulevaisuus tuo tullessaan!

HR-Yhtiöt.fi

Oletkin jo löytänyt tiesi uusille verkkosivuillemme, hienoa ja tervetuloa! Uudistuksessa halusimme selkeyttää ilmettämme, palvella asiakkaitamme ja tuoda työpaikat helposti saataville työnhakijoillemme. Palvelemme jatkossakin ilolla ja ammattitaidolla kaikkia asiakkaitamme sekä työntekijöitämme, toivomme, että verkkosivumme palvelevat myös teitä entistä paremmin!

Profiilipalvelu

Profiilipalvelumme on käytössä kaikissa Citywork -konsernin liiketoimintayksiköissä. Profiilipalvelumme on luotu yhdessä rekrytoinnin ammattilaisten kanssa ja se yhdistää töiden tekijöitä ja töitä digitaalisesti 24/7. Profiilipalvelussa keskitymme osaamispohjaiseen työnhakuun eli työnhakija pääsee kertomaan yhdessä profiilissa monipuolisesti kaikista taidoistaan eikä vain työhistoriastaan.

Luo osaamispohjainen profiili ja olet lähempänä uutta työpaikkaasi!

Luo profiili

 

Työnantajat voivat etsiä sopivia tekijöitä näppärästi suoraan järjestelmästämme ja sopivan tekijän löydyttyä siirtyä suoraan tilauksen tekemiseen. Profiilipalvelussa on siis mahdollista etsiä jatkuvasti tietyn alan ammattilaisia ilman tarvetta sitoutua.

Testaa profiilivahtia ja löydä tekijöitä näppärästi!

Luo yritysprofiili

 

Citywork -konserni

HR-Yhtiöt liittyi osaksi Citywork -konsernia kesällä 2019. Citywork -konserniin kuuluvat:

Citywork Henkilöstöpalvelut

Citywork Logistiikka- ja resursointipalvelut

Citywork Avustajapalvelut

HR-Yhtiöt

Projektivoima

Vaikka toimimme omien vahvuuksiemme kanssa eri yhtiöissä, puhallamme silti vahvasti yhteen hiileen. Olemme keskittyneet omiin osaamisalueisiin, mutta jaamme tietoa ja opimme aina uutta. Yhteistyö Citywork -konsernin kanssa mahdollistaa siis yrityksille monipuolisen ja osaavan tiimin mahdollistamaan henkilöstötarpeet. Työnhakijoille tarjoamme osaamista vastaavaa työtä ympäri Suomea.

Me ratkaisemme!

HR-Yhtiöt