Me ratkaisemme

Työntekijöille

HR-yhtiöt tarjoaa monipuolisia työnteon mahdollisuuksia uusille osaajille ja alan ammattilaisille. Emme ole keskittyneet vain yhteen alaan vaan olemme osaava tekijä monipuolisesti eri aloilla. 

Olen kiinnostunut työskentelemään HR-Yhtiöillä!

 Jätä yhteystietosi lomakkeelle ja me olemme yhteydessä sinuun. Voit myös kirjata, minkälaisista töistä olet kiinnostunut! 

Avoimet työpaikkamme päivittyvät jatkuvasti

Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Meille on tärkeää, että henkilöstömme on motivoitunutta ja innostunutta kasvamaan ammatillisesti. Kasvamme jatkuvasti eri toimialoilla, joten meillä pystyt halutessasi myös vaihtamaan urapolkusi suuntaa. Etsimme tekijöitä eripituisiin työsuhteisiin keikkatyöstä pitkäaikaisiin. Avoimet työpaikkamme päivittyvät jatkuvasti.

Täytä työnhakuprofiili

Rekrytointijärjestelmämme on luotu yhdessä rekrytoinnin ammattilaisten kanssa. Järjestelmä ja prosessimme keskittyvät osaamiseen ja kiinnostuksen kohteisiin. Haluamme tietää sinusta, jotta löydämme juuri oikean paikan sinulle!

Helppo ja nopea

Profiilin tekeminen on nopeaa ja helppoa. 

R

Näppärä

Yhdellä hakemuksella voi hakea useampaa työpaikkaa kätevästi muutamalla painalluksella. 

Seuranta

Pystyt seuraamaan kätevästi järjestelmästä, missä vaiheessa rekrytointiprosessi menee.

Monipuolisuus

Hakemukseen saa sisällytettyä työkokemuksen lisäksi kiinnostuksen kohteita ja erityistaitoja.

Osaamispohjainen hakemus

Luo itsellesi juuri sinun osaamistasi vastaava profiili ja hae avoimia työpaikkoja näppärästi yhdellä ja samalla profiililla. Hyödynnä profiilipalvelun tarjoamat mahdollisuudet ja pidä profiilisi ajantasalla.

Asiakasyrityksemme etsivät järjestelmästä omiin tarpeisiinsa sopivia henkilöitä jatkuvasti. Mitä kattavampi on profiilisi, sitä todennäköisemmin tulet myös löydetyksi!

Hetipalkka

Hetipalkka -mallissa palkkapäivä on joka perjantai eli tämän viikon tehdyt työtunnit maksetaan sinulle ensi viikon perjantaina.