ME RATKAISEMME

PROFIILIPALVELU

Täytä omaa osaamistasi vastaava työnhakuprofiili HR-yhtiöiden Profiilipalveluun ja hae kaikkia työpaikkojamme helposti! 

Profiilipalvelu

Profiilipalvelumme mahdollistaa helpon ja tehokkaan työnhaun. Luot palveluumme yhden työnhakuprofiilin, joka pitää sisällään kaiken osaamisesi, taitosi ja kiinnostuksen kohteesi. Hyödyntämällä profiilia työnhaku prosessi on vaivatonta.

Helppo ja nopea

Profiilin tekeminen on nopeaa ja helppoa.

R

Näppärä

Yhdellä hakemuksella voi hakea useampaa työpaikkaa kätevästi muutamalla painalluksella. 

Seuranta

Pystyt seuraamaan kätevästi järjestelmästä, missä vaiheessa rekrytointiprosessi menee.

Monipuolisuus

Hakemukseen saa sisällytettyä työkokemuksen lisäksi kiinnostuksen kohteita ja erityistaitoja.

Osaamispohjainen profiili

Luo itsellesi juuri sinun osaamistasi vastaava profiili ja hae avoimia työpaikkoja näppärästi yhdellä ja samalla profiililla. Hyödynnä profiilipalvelun tarjoamat mahdollisuudet ja pidä profiilisi ajantasalla.

Asiakasyrityksemme etsivät järjestelmästä omiin tarpeisiinsa sopivia henkilöitä jatkuvasti. Mitä kattavampi on profiilisi, sitä todennäköisemmin tulet myös löydetyksi!

Näin teet itsellesi osaamispohjaisen profiilin

Vaihe 1. Perustiedot

Alota palvelun käyttö täyttämällä yhteystietosi. Halutessasi lisää myös profiili- ja taustakuva, mutta voit ne päivittää myös myöhemmin. Jatka palvelun käyttöön lukemalla ja hyväksymällä käyttöehdot. Saat sähköpostiisi vahvistuslinkin, käy hyväksymässä se. Tarkasta myös roskaposti ja spam-posti, mikäli et löydä viestiä Saapuneet-kansiosta.

Kun täytät palveluun tietoja tai teet muutoksia, muista aina tallentaa muokkaukset sivun alareunasta.

Vaihe 2. Taidot ja kokemus

Taitojen alle pääset lisäämään töissä ja työn ulkopuolella opittuja asioita. Taidot voivat olla ammattinimikkeitä tai titteleitä, mutta myös koulussa tai harrastuksissa opittuja asioita. Mieti siis kaikkea osaamistasi.
Kokemuksen alle pääset kirjaamaan perinteisesti CV:n tietosi (työpaikka ja positio, kesto) sekä koulutustaustasi. Muun kokemuksen alle voit kirjata muita vastuutehtäviä tai vaikka vapaaehtoistyön.
Työelämän taitojen alle pääset vapaasti kirjoittamaan asioita, jotka motivoivat sinua ja kertomaan minkälainen olet luonteeltasi. Pääset myös lisäämään toiveitasi työvuoroista ja palkkauksesta.

Vaihe 3. Portfolio ja suositukset

Lisää profiilisi halutessasi linkkejä muun muassa nettisivuillesi ja sosiaalisen median kanaviisi. Mikäli olet ollut mukana mielenkiintoisissa projekteissa tai haluat kuvien avulla osoittaa kiinnostuksesi ja ammattitaitosi, voit lisätä kuvia ja tiedostoja täydentämään profiiliasi. Voit myös esimerkiksi ladata video-CV:n.

Vaihe 4. Muut tiedot ja julkaisu

Muut-kohdan tiedot eivät ole pakollisia täyttää, mutta joissakin työtehtävissä tiedosta voi olla etua työnhaussa, esimerkiksi ravintola-alan tehtävissä. Harrastuksien kautta työnantaja, mutta myös palvelun tekoäly, oppii sinusta lisää.

Kun olet tallentanut kaikki tiedot, olet valmis! Esikatsele vielä profiilisi ja siirry sitten työpaikkatorille työnhakuun!