ALUEJOHTAJA KONE- JA VIHERTYÖ HAAPA-AHOLLE UUDENMAAN ALUEELLE!
Helsinki
Julkaistu: 04.13.2021

Työpaikan kuvaus

MYYNNILLINEN ALUEJOHTAJA KONE- JA VIHERTYÖ HAAPA-AHOLLE UUDENMAAN ALUEELLE!

TYÖNANTAJA Kone- ja Vihertyö Haapa-aho Oy on valtakunnallisesti toimiva maanrakennusalan yritys. Haapa-Aho tarjoaa kokonaisvaltaista koneurakointia maanrakennustarpeisiin yksityisille toimijoille, yhdistyksille, yrityksille ja kunnille. Yritys vastaa paitsi omakotitalojen maanrakennus- ja salaojaurakoinneista myös toimitilojen sekä kokonaisten asutusalueiden pohjatöistä. Toimenkuvamme ulottuu myös puisto- ja piha-alueiden asiantuntevaan viherrakentamiseen. Yritys on kasvanut nopeasti viime vuosina. Viime vuoden liikevaihto oli vajaa kahdeksan miljoonaa euroa ja yrityksessä on noin 20 työntekijää. Lisätietoa yrityksestä löytyy nettisivuilta www.haapa-aho.com

TEHTÄVÄNKUVAUS

Pohjois-Suomen johtava maanrakennusalan yritys, Kone- ja Vihertyö Haapa-Aho, etsii myynnillistä aluejohtajaa, jolla on vastuu Haapa-Ahon Uudenmaan toiminnasta. Tavoitteenasi on saavuttaa Uudenmaan alueelle vuodelle 2021 neljän miljoonan euron liikevaihto konsernin tuella. Avaintehtäviä on asiakashankinta, myynti, asiakkuuksien kehittäminen ja työnjohdon tukeminen. Tarjouslaskentaan saat tuen Haapa-Ahon Oulun toimiston toimihenkilöiltä. Tehtäväsi on myös rakentaa tiimiä kasvun mukana. Osallistut Haapa-Ahon johtoryhmään ja raportoit Uudenmaan toiminnasta toimitusjohtajalle.

VAATIMUKSET

Tunne pääkaupunkiseudun alueen, siellä toimivat rakennusliikkeet ja sinulla on alalta jo toimiva suhdeverkosto. Sinulla on kokemusta projektiliiketoiminnasta ja maanrakennuksesta. Sinulla on aitoa innostusta ja halua kasvaa maanrakennusalan huippuosaajaksi. Olet myyntihenkinen ja asiakasrajapinnassa toimiminen on sinulle luontevaa. Sinulla on kykyä luovaan ja strategiseen ajatteluun.

TARJOAMME

Pääset mukaan nopeasti kasvavaan organisaatioon ja vastuulliseen rooliin. Saat näköalapaikan maanrakennusalan pohjatöihin ja mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi. Saat konsernilta tuen tarjouslaskentaan, rekrytointiin, markkinointiin ja tuotannonjohtoon. Perehdytämme sinut tehtävään ja tuemme liikkeellelähtöä.

PALKKAMALLI

Peruspalkka: 4000-5000€ kuukaudessa

Muut palkkiot: 8-15% bonus Haapa-Ahon Uudenmaan alueen tuloksesta.

Paikkakunta: Helsinki
Toimiala: Yrittäjyys ja johtaminen
Julkaistu: 04.13.2021
Haku päättyy: 09.05.2021