Rengasasentajia syksyn sesonkiin Ouluun
Oulu
Julkaistu: 09.09.2021

Työpaikan kuvaus

Haemme valtakunnalliselle rengasalalla toimivalle yritykselle oikealla asenteella töitä tekeviä ihmisiä rengasasennustöihin syksyn sesongin ajaksi Ouluun.

Tarvitsemme myös muutamia henkilöitä asiakaspalveluun. Työtehtävänä autojen siirrot asennuspaikoille. Vaatimuksena vähintään B-luokan ajokortti ja kokemusta autolla ajosta.

Työhön kuuluu renkaiden vaihtoa ja monipuolista työskentelyä rengasvarastossa.

Ammattilainen sinun ei tarvitse olla, mutta kokemus on ehdottomasti etu. Työ on fyysistä ja kiireistä. Renkaita nostellaan luonnollisesti päivän mittaan erittäin paljon sekä rengastöitä tehdessä kyykitään paljon.

Työt alkavat syyskuun loppupolella ja töitä on sesongin ajan. Sesongin kestoon vaikuttavat kelit erittäin paljon, kesto vaihtelee 3-8 viikkoon. Toimipisteet ovat auki arkisin klo: 8-17 ja la klo: 9-14. Työpäivät voivat venyä, joten toivomme hakijalta joustavuutta työaikoihin.

Laita hakemus linkin kautta pian, jos sinulla on oikea asenne, motivaatio työntekoon ja uskot pärjääväsi työssä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Janne Aho puh: 0400 667 761 tai janne.aho@hryhtiot.fi (hakemukset).

Tämä työpaikka kuuluu Heti palkkaa! -mallin piiriin. Heti palkkaa! -mallin tarkoituksena on tarjota työntekijälle mahdollisuus nopeaan palkanmaksuun. Tämä tarkoittaa sitä, että turhan odottelun sijasta palkka maksetaan halutessasi tilillesi viikoittain!

Paikkakunta: Oulu
Toimiala: Tekniikka ja teollisuus
Julkaistu: 09.09.2021
Haku päättyy: 17.10.2021